KERSTPAKKETTEN
Kunt u geen keus maken......dan bestaat de mogelijkheid om voor een cadeaubon te kiezen welke uit de volgende coupures bestaan: € 5,-  /  € 10,-  /  € 15,-


Met de aankoop van een fairtrade product geeft u niet alleen uw naaste familie, vrienden of collega's een cadeau, maar ook symbolisch de producent. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. We hopen dan ook u te mogen begroeten in onze Wereldwinkel.


www.wereldwinkel-workum.nl

tel. 0515-543168

Verantwoorde kerstpakketten en eindejaarsgeschenken.


Wereldwinkel Workum biedt ook dit jaar de mogelijkheid om fairtrade kerstpakketten en eindejaarsgeschenken met en voor u samen te stellen. De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. De pakketten kunnen worden gevuld met ambachtelijke, kleurrijke cadeaus en lekkernijen. Elk artikel uit het assortiment, food en non-food, is op lokale en traditionele wijze in ontwikkelingslanden onder fairtrade criteria vervaardigd. Traditionele dessins, patronen en vormen uit verschillende culturen zijn opnieuw vormgegeven, maar vaak nog met de hand gemaakt, zonder dat de producten de authenticiteit verliezen. Dit levert unieke en verrassende producten op die zich onderscheiden door bijzondere achtergronden en verhalen.

Wereldwinkel  -  Workum       
Begine 28, 8711 BK  Workum
0515-543168
info@wereldwinkel-workum.nlmailto:info@wereldwinkel-workum.nlshapeimage_12_link_0