Wereldwinkel - Workum    
Begine 28, 8711 BK Workum
0515-543168
info@wereldwinkel-workum.nl

PRODUCTGROEP: food/koken/tafelen

We hebben onze producten onderverdeeld in verschillende werelden. Kies hier een wereld:


WIEROOK/SFEER/GELUK


MODEACCESSOIRES


KUNSTNIJVERHEID/WOONACCESSOIRES


SPECIAL GIFTS


FOOD/KOKEN/TAFELEN


LOKAAL ASSORTIMENT

Café de Origen

Een authentieke, top koffie met een verhaal!


Café de Origen is een koffie met een verhaal. Een verhaal over mensen uit verschillende culturen, hard werken en prettig zakendoen, betrokkenheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Café de Origen zet zich in om voor producenten de mogelijkheid tot directe toegang  tot de Nederlandse markt te vergroten.


Café de Origen koopt de koffie rechtstreeks in bij de aangesloten producenten en betaalt hen een goede prijs die ze in staat stelt hun kosten te dekken en te investeren in hun leefomgeving.


Café de Origen is een kwaliteit koffie geproduceerd door kleine boeren. De koffie groeit o.a. op de vruchtbare berghellingen in Peru, Honduras en Ethiopië.

Een melange van 80 tot 90% Arabicabonen uit deze bijzondere gebieden zorgt voor de heerlijke karakteristieke smaak van Café de Origen.


Café de Origen wordt gebrand door Neuteboom koffiebranders, één van de pioniers op het gebied van Max Havelaar koffie. Als wij nieuwe koffie melanges maken, hebben wij maar één doel. Een unieke en onderscheidende smaak maken. Onze branders zijn continue in de weer om onze melanges perfect te houden, zodat u altijd kunt genieten van de heerlijke smaak. Het resultaat is een aantal uitzonderlijke koffiemelanges die recht doen aan meer dan 100 jaar ervaring in zoeken naar de beste koffie, het melangeren van de lekkerste melanges en het perfect branden van die koffie.

Café de Origen is verkrijgbaar in diverse varianten voor consument en grootverbruik. Verderop een overzicht. verder >>

Wereldwinkel - Workum    
Begine 28, 8711 BK Workum
0515-543168
info@wereldwinkel-workum.nlmailto:info@wereldwinkel-workum.nlshapeimage_13_link_0